Industriële elektriciteit


Ontwerp

artikel__0009_ontwerp_industrie.JPG

We verzorgen de volledige inrichting en energievoorziening van bedrijfsgebouwen, alsook de uitbreidingen en de aanpassingen. Of het nu gaat om het herstellen van een kapot stopcontact of het (her)inrichten van een bedrijfshal, ieder werk wordt met de grootste zorg uitgevoerd. Wij hebben klanten uit verschillende sectoren, waaronder agro, voeding, houtbewerking, metaalbewerking, recyclage, …

Een goed functionerende installatie start met een goed ontwerp. Vooraf alles goed uitwerken,bespaart veel tijd op de werkvloer. Door de positie van de verbruikers en de verdeelkasten op elkaar af te stemmen, wordt er heel wat kabel bespaard. Van begin af aan moet er ook al rekening gehouden worden met mogelijke verdere uitbreidingen. Voor zeer complexe situaties werken wij samen met gespecialiseerde firma’s die, samen met ons, de nodige berekeningen en plannen uitwerken.

Bekabelingswerken

Een zorgvuldig uitgevoerde bekabeling oogt mooi. Een storing hierin is makkelijker op te sporen. Wij hebben ervaring met alle soorten bekabelingen : van dunne stuurkabels tot zware vermogenkabels van 240 mm², van datakabels tot middenspanningskabel.

artikel__0001_bekabeling_industrie.JPG

Verlichting

Een goed afgestemde verlichting verhoogt de rendabiliteit van uw werknemers en vermindert tegelijk uw verbruikskosten. Na het opmaken van een lichtstudie planten we de geschikte energiezuinige armaturen in op de juiste plaats, om de gewenste lichtsterkte te bekomen. Met behulp van lichtsensoren en aanwezigheidsmelders wordt de verlichting aan- of uitgeschakeld, of gedimd, naargelang de situatie. Zo blijft de verlichting niet onnodig branden.

Samen met u, bekijken we, of u in aanmerking komt voor premies voor relighting of newlighting. Ook voor de belichting van gevels, parkings en toonzalen kan u bij ons terecht.

artikel__0011_verlichting_industrie.jpg

Bordenbouw

artikel__0002_bordenbouw_industrie

Een schakelkast is het hart van de installatie. Daarom is een goed ontwerp met de nodige berekeningen van groot belang.
We ontwerpen en bouwen de schakelkasten in onze uitgeruste werkplaats volgens de huidige wetgevingen en de wensen van de klant.
Hiervoor worden enkel kwalitatieve materialen gebruikt. Ook ter plaatse doen we aanpassingen.

Automatisatie

Voor kleine automatiseringsprojecten en frequentiesturingen van motoren kan u bij ons terecht. Voor complexere automatiseringsopdrachten werken we samen met ervaren programmeurs die instaan voor de programmatie.

artikel__0000_automatisatie_industrie

Onderhoudswerken

artikel__0008_onderhoud_industrie.jpg

Een goed onderhouden installatie heeft een langere levensduur. Het tijdig herstellen van defecte onderdelen voorkomt veel problemen. Wij helpen u met het in kaart brengen van verouderde installaties, het opsporen en aanpassen van onveilige situaties, het uitvoeren van herstellingen, het uitvoeren van een thermografie voor het opsporen ven slechte contacten, het verbeteren van de cosinus phi met behulp van condensatoren, …